Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Easy - 3. serie [WebRip] = CSFD 70% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Easy - 3. serie [WebRip] = CSFD 70% Názov:Easy - 3. serie [WebRip] = CSFD 70% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:2.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-12-15 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk : ENG  AAC Low Complexity 2.0
    Titulky : CZE (.SRT)  |  Kontejner : GER
    Rok vydání : USA, 2018
    Minutáž : 9 x cca 25-29 min
    Odkaz na ČSFD :  https://www.csfd.cz/film/456141-easy/prehled/
    Odkaz na IMDB :  https://www.imdb.com/title/tt5562056/



    Tvůrci : Joe Swanberg
    Režie : Joe Swanberg
    Scénář : Joe Swanberg
    Kamera : Eon Mora
    Hudba : Dan Romer
    Střih : Joe Swanberg, Harrison Atkins
    Kostýmy : Mary Mooney
    Domovská stanice : Netflix
    Žánr : Komedie

    Hrají :  Malin Åkerman, Orlando Bloom, Kate Micucci, Emily Ratajkowski, Kiersey Clemons, Jacqueline Toboni, Jake Johnson, Marc Maron, Dave Franco, Hannibal Buress, Michael Chernus, Gugu Mbatha-Raw, Aya Cash, Jane Adams, Elizabeth Reaser, Evan Jonigkeit, Zazie Beetz, Lizzy Leigh, Ralph Alexander, Sam Guinan-Nyhart, Jennifer Kim, Lawrence Michael Levine, Joe Lo Truglio, Aubrey Plaza, Timothy Simons, T.J. Jagodowski, Rebecca Spence, Jaz Sinclair, Jb Mabe, Raúl Castillo, Aislinn Derbez, Mauricio Ochmann, Andrew Bachelor, David Pasquesi, Spencer Parsons, Mike Brune, Harrison Atkins, Jake Weber, Lindsay Burdge, Parker Sawyers, Dustin Guy Defa, Natasha Forouzannia, Chris Doubek, Alex Orr, Michaela Watkins, Daniel Craig Baker, Judy Greer, Danielle Macdonald, Alex Ross Perry, Tim Kazurinsky, Sophie Traub, Dexter Zollicoffer, Megan Ferguson, Danny Masterson, Kate Lyn Sheil, Kate King Lynch, Ron Hale, Brenann Stacker, Allison Latta, Kate Berlant, Brian Hieggelke, Wendy Mateo, Dylan Rogers, Cliff Chamberlain, Sadieh Rifai, Marika Engelhardt, Mark Lancaster, Sophia Bush, Bing Liu, John Gallagher Jr., Melanie Lynskey, Kris Swanberg, John Lister, Sean Gallagher, Dan J. Johnson, Molly Hewitt, Toya Turner, Charin Alvarez, Hannah Ward


    OBSAH : V téhle pestré antologii s hvězdným obsazením sledujeme osudy obyvatel Chicaga, kteří se prodírají moderním bludištěm lásky, sexu, technologií a kultury.(Netflix Cz)


    Názvy epizod :


    Rok uvedení: 2018 | Release year: 2018


    V devíti různorodých příbězích o sexu a vztazích hrají Marc Maron, Gugu Mbatha-Raw, Dave Franco, Zazie Beetz, Jane Adams a další hvězdy.

    Marc Maron, Gugu Mbatha-Raw, Dave Franco, Zazie Beetz, Jane Adams and more star in nine eclectic stories about sex and relationships.



    1. Swipe doprava | Swipe Right

    Andi a Kyle mají otevřený manželský vztah, ale využívá toho jen Kyle, dokud Andi při jedné večeři nenarazí na starého kamaráda.


    2. Soukromé očko | Private Eyes

    Hugh je zaměstnán na nízko placené pozici v U-Spy Store. Rozhodne se jít v utajení na BDSM party a přijme roli submisivního jedince.


    3. Samovznícení | Spontaneous Combustion

    Chase a Jo končí podnájem, ale Chase přizná, že na vážný vztah není připravená. Rozejít se ale není zase tak jednoduché.


    4. Ano | Yes

    Annie už nebaví být single a rozhodne se, že v následujících 30 dnech neodmítne žádné pozvání na rande. Brzy ji ale začne randění lézt pořádně na nervy.


    5. Swipe doleva | Swipe Left

    Kyle se cítí ohrožen vztahem Andi a Ryana. Když nastane změna, musí se Kyle i Andi vážně zamyslet nad tím, co vlastně chtějí.


    6. Nepopsaný list | Blank Pages

    Sebestředný profesor Jacob zjistí, že jeho bývalá studentka pracuje na nelichotivé grafické novele o jejich vztahu.


    7. Nejlepší prodejce | Number One Seller

    Pouliční prodavač Scrap se nechce vzdát dohodnutých procent z prodeje, a tak odejde od svého šéfa a společně s kámošem Coolem mu začnou konkurovat.


    8. Za mírného varu | Low Rolling Boil

    Policie si došlápne na Jeffa za to, že provozuje v garáži ilegální bar. Jeho rezervovaný bratr Matt mu nabídne místo v konkurenčním lokále.


    9. Je zpět | She's Back

    Sophie se dozví, že byla zrušena její televizní show. Začne litovat rozchodu s přítelem, kterého opustila kvůli herecké kariéře.





       
       








    ahomktj, BFly,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.282 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 22:18
    sql

    TOPlist